taubat weh...

/
0 Comments
tahun lepas aku sebulan tak terawikh*is my spelling correct*....
orang raya aku ikut suke je raye jugak...
though....seminggu je yang left for pmr...
kes tak raya lah ni...

tapi sekarang terasa lain macam pulak...sebab tak pegi terawikh
*again....correct or not nih*
http://emo.huhiho.com

flashback jap...

cerita masa darjah 3....


alkisah aku yang superb rajin penuh kebaikan pergi terawikh....kami yang
bermaksud aku dan maktua every nite memang confirm perform terawikhlah....
masa kecik kan...
masih suci drpd hadas besor...hehehttp://emo.huhiho.com
tapi sekarang....kemalasan bermaharajalela....nafsu makin kuat....
tv tu asyik whisper kat aku je....
nak buet camno....http://emo.huhiho.com
TATAPI....selasa itu malam kan aku ....aku...
ish malulah nak cite....hehe....
malu sungguh....aku.....http://emo.huhiho.com

wah telah berjaya merajinkan diri pergi terawikh
*ah lantaklah...bukan tengah peksa pon*.....yelah, daripada tak pergi
langsung kan baik
pergi walaupun 1 malam...one is better than nothing....
so gud effort beruka....
keep fighting acaca...
*tepat 12.00 tghmalam.....tak ngantok....tapi phy dgn sejarah punye preparation
presentation masih uncomplished.....for that i've to leave....

http://emo.huhiho.com


You may also like

Powered by Blogger.