member JA-TUH CIN-TA

/
2 Comments

Aaku dah perasan dah ada benda pelik
member aku ni macam lain je
die nampak biasa
tapi untuk aku yang hari-hari dengan die
yah...aku tak nak terperasan
tapi terperasan pulak

kami (aku dan member2) memang konfem lepak rilek je daripda pekapelan
steng-steng je...ya...yang tak berapa member lah...
dan yg tinggal betul betil member sorang jelah kat sini
lg tiga da selamat kat MRSM

kembali pada cerita utama
die aku dah aim kan je
kat fb da jiwang karat je
1 hari yg terik kat lib time lapang buat revision
aku dare redah je tanye direct.
tada tapis dah

"beb. ko ni minat xxxx eh?" . geleng je
"sape?". aku tak puas hati
ah...die sibuk kire-kire plak. aku tengok je
aku tengok orang keliling senyap je
aku tulis kat kertas
.....xxxx........ek?

die gilekan aku. *tepuk dahi*
"ngaku je. member pon nak kire"
minutes passed.
kantoi...ngaku!

lelaki tu biarla kitorang je tau
cume aku tau member aku tengah sakit parah cinta ss
aku kesian jugak
tapi nak buat macamne
kalau ikot aku,
aku dare je direct konfes kat lelaki tu...

"we....yyyy suke ko. ko(xxxx)?". BOLEH?
kan senang
ah cakap senang je aku ni
tes kene batang hidung
-GI-LE-








You may also like

Powered by Blogger.