promotour

/
0 Comments
aku sekarang ni sudah free dan tidak terbeban dengan hal skool yg tak besh itu....

so....aku sangat rajin untuk jenguk internet....
bila aku jenguk internet banyak lah mende baru yg aku terdiscover dan cover

jadi kalau ade ape-ape yg besh aku nak tayang jugak kat rumah kecik aku....
sape tak nak bukan masalah aku keh...

jadi untuk sesi test ni aku nak perkenal kan lagu yang bagi aku bes.....

penyanyinya......PATRIZIO BUANNE
KATHERINE JENKINS

dan aku telah dengan bangganya nak announce kat semua yang aku dah kene sampok ngan lagu-lagu tido yg dinyanyikan seperti mereka....

untuk itu....aku tak kesah....
malah gembira sekali


sekian......huak---huak.....


You may also like

Powered by Blogger.