apa yang engkau nak buat sebelum engkau MATI?

/
0 Comments


nama program---->the buried life
masa----> 9.30 mlm
saluran----> 8tv
hari--->rabu

rancangan ini diterbitkan mulanya pada tahun 2006. terdiri daripada 4 org ahli utama bernama ben, duncan, jonnie, dave.....laman web mereka ada di sini.....klik je

mereka ada 100 list yg perlu di cross kan pastinya sebelum mereka mati!

rating sangat bes dan tak rugi untuk aku tengok. las episod aku tengok minggu lepas task jonnie dengan ben

BEN ----> keluar dengan wanita idaman....dan Ben memilih Megan Fox. macam gila...but damn serius...mereka bereempat pegi tayang perdana transformer 2 kat fox studio...dan menyamar sebagai org media. bayangkan megan fox hanya ada depan mata and they even shake hand. malangnya, hasrat ben tak tercapai kerana gangguan teknikal....haha

JONNIE----> naik rollercoaster. untuk sesiapa yang fobia dan ada ketakutan yang sangat kuat dengan ketinggian dan kelajuan ye memang Jonnie lah orgnya. mereka bertemu dengan seorang gadis berusia 11 tahun bersama ibunya yg telahpun aku lupakan namanya...tapi panggil saja minah dan ibunya joyah kat kedai menjual kotak. kenapa sampai 4 geng ni tersesat kt kedai kotak? ada roadshow sikit bertajuk transformer 3 yg akan mereka rakamkan... minah takut
dengan ketinggian ....sama macam Jonnnie. oleh itu Jonnie ambik keputusan membantu Minah sambil mengatasi rasa takutnya sendiri. berjaya. done. tugasan crossed out.

itu aje nak cerita. cau..


You may also like

Powered by Blogger.