13 days to go

/
0 Comments
Assalam :)

Dah lama saya tak update cerita kat blog ni. Bukan apa, I've been swayed away with coke and popcorn website. Download movie frenzy to be frankly telling you. Saya download LOST. Mesti ada yang kata LOST to kan LOST dalam arena drama-drama hollywood sekarang ni, asal sekarang baru nak tengok. Ye...ye...memang saya OUT OF DATE. Waktu orang lain dok layan Lost ngan Hero, saya time tu swayed away dengan MYGIRL, PRINCESS HOURS, MY LOVELY SAM SOON. Apa boleh buatkan...bare with it this time, will you?? Oh ya, to add salt into injury, saya download SEASON...

111111
111
11
1

Sekarang dah kita cut the story about LOST sebelum kita LOST bebetul.
Saya sebenarnya tengah kira-kira hari yang tinggal kat kampung ni, sebelum saya kena berjuang balik 
kat USM tu. Jadi, setelah saya kira ala kadar ada dalam 13 hari je. Right now, I am trying real hard to tore a smile....;/  hah susah kan nak tafsir senyuman tu. 

oklah. Itu saja daripada saya buat masa ini. 

Selamat Hari Raya.  -----@






You may also like

Powered by Blogger.